Øjenskyllestation Maxi - Øjenskyl 2x1000 ml

Væghængt Maxi øjenskyllestation med to flasker á 1000 ml øjenskyl. Flaskernes øjenskyl består af saltvandopløsning på 0,9% steril natriumklorid, hvilket svarer til øjets naturlige væske.

Øjenskyllen skyller fremmedlegemer som støv og snavs væk fra øjet og forebygger komplikationer efterfølgende. Øjenskyllestationen er egnet til praktiske arbejdspladser som industriarbejde, landbrug og produkition mm. 

Call for price
In stock
SKU
PL-4708

More Information
Product NameØjenskyllestation Maxi - Øjenskyl 2x1000 ml
Width - Exterior (mm)260
Height - External (mm)375
Depth - Exterior (mm)95
ColorGreen
Suitable forWarehouses, Law Enforcement, Production Sites, Workshop/garage

Øjenskyllestation Maxi - Øjenskyl 2x1000 ml

Uanset årsagen skal det oftest gå stærkt, når du får ting i øjet. Med en væghængt øjenskyllestation er øjenskyl let tilgængeligt på arbjedspladsen. Især den praktiske arbejdsplads vil nyde godt at denne slags øjenskyllestation, som også har en demonstration af hvordan øjet skylles.

Arbejdes der også med syrer og baser på din arbejdsplads (fx laboratorie), anbefaler vi vores kombi øjenskyllestation, som udover den almindelige øjenskyl også har pH neutral øjenskyl.

Øjenskyllen består af saltvandsopløsning af 0,9 % steril natriumklorid svarende til øjets naturlige væske.

Ergonomisk øjenkop

Flasken har en ergonomiske øjenkop af blød plast er formet efter øjets runding. Pres den sammen, inden du sætter den for øjet. Så hjælper koppen med at holde øjet åbent og giver en optimal væskestrøm samt skylletid. Åbnes let og hurtigt med et enkelt vrid.

Du har kun to øjne

Synet er en af dine vigtigste sanser. Så pas på dine øjne. Uanset hvor omhyggelig du er, kan ingen gardere sig mod uheld – men alle kan sørge for at være beredt. Med vores øjenskylleløsninger ved hånden har du gjort, hvad du kan.

Læs Sikkerhedsblad for teknisk data. 

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet er du velkommen til at kontakte os.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?