GTA 50 Computerskab - 17 Laptops

GTA computerskabe er en serie der er delt i "High" og "Low". Computerskabene tilbyder en god beskyttelse af bærbare computere, tablets og harddiske samt andet elektronisk udstyr.

GTA-serien er det rigtige alternativ til virksomheder og firmaer, der ønsker at sikre bærbare computere og sørge for at opholde deres formuer sikkert.

Indretningen af en GTA-computer sikker kan tilpasses i henhold til den nødvendige pladskapacitet.

Computerskabet er lavet af en dobbeltsidet dør med 3-sidet bolt låsning og giver en GTA sikker tyveribeskyttelse for virksomhedens elektroniske udstyr.

Et GTA-computerskab leveres med en dobbelt-bit høj sikkerhed nøglås eller en elektronisk kodelås, vælg din låsemulighed på nedenstående oversigt.

€1,456.40
In stock
SKU
FT-002591-60000-EM2020-PC-L
How To Bolt the Safe
(Size: 740.5 KB)
  • Class A is an old German certification defined under standard VDMA 24992.

More Information
Product NameGTA 50 Computerskab - 17 Laptops
Safe SeriesGTA - CERTIFIED DOCUMENT SAFE. Due to its low weight provides easy shipping and installation. Offers storage for up to 75 binders. Supplied with either Key or Electronic Lock.
ColorRAL 7024 (Standard). RAL 7035 (Optional). Other colors (optional + 15%)
Safe PurposeLaptops
Weight - kg181
Burglary GradeGRADE A
Burglary Test MethodVDMA 24992
Fire ResistanceNo Fire Insulation
LockCode Lock
Lock TypeM-Locks EM2020 / BR5010 - 1 Manager
Battery & emergency opening9 V, Batteries can be replaced from the outside
Capacity - Laptops17 Laptops
Height - External (mm)1900
Width - Exterior (mm)700
Depth - Exterior (mm)410
Height - Interior (mm)1,775
Width - Interior (mm)685
Depth - Interior (mm)305
Door Opening - Height (mm)1740
Door Opening - Width (mm) 540
Door Opening - Angle180 Degrees - External Hinges
Door Bolts3-sided bolts (Ø 25 mm)
Body structureSteel (3 mm)
BoltingFloor, Wall

GTA Computer - Sikkerhedsløsning til din virksomheds bærbare computere

Beskyttelsen af data og professionelle materialer er en af de største udfordringer for virksomheder i dag. For at undgå tab af arbejdsredskaber eller professionelle data anbefaler vi stærkt at sikre elektroniske enheder i løbet af virksomhedens lukketid.

GTA Computer er en af de serier af værdiskabe, der giver sikkerhed for bærbare computere, tabletter, iPad, MacBook, harddiske og andre elektroniske enheder til virksomheder og virksomheder. Da en GTA-sikkerhed ikke giver nogen opladningsmuligheder, kan den placeres, hvor det er mere bekvemt uden at bekymre sig om strømforsyning.

Indbrudssikkert værdiskab for at sikre virksomhedernes bærbare computere og datalagringsenheder

Computerskabene er certificeret i klasse A af VdS Germany, der sikrer modstand mod forskellige indbrudsmetoder, herunder mekaniske og termiske forsøg på at bryde ind i skabet. Derfor er det relevant når virksomhederne har lukketid og er ubemandet.

Bedste Egenskaber

GTA er lavet af stål af høj kvalitet, der er designet til at modstå mekaniske og termiske metoder til indbrud. Døren er forstærket af en dobbeltvægget konstruktion og har en åbningsvinkel på 180 ° takket være hængslernes udvendige position.

Lås

- Leveres med enten en høj sikkerheds nøglelås, leveres med 2 nøgler (120 mm lang)

Eller

- Elektronisk kode lås med kapacitet til at huske en lederkode og en brugerkode. Indretning og design Antallet af hylder afhænger af sikkerhedsmodellen. Vær opmærksom på at hvert GTA-skabs interiør er fuldt tilpasset, du kan bede om flere opbevaringsmuligheder mod et ekstra gebyr. Mulighed for at tilføje forstærkede hylder eller et indvendigt pengeskab med dobbelt-bit nøglelås til en ekstra afgift. GTA værdiskabe leveres i farven grafitgrå (RAL 7024) som en standardfarve. Fås i Lysegrå (RAL 7035) uden ekstra omkostninger.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om at finde den rigtige konfiguration til dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Har du ikke fundet, hvad du ledte efter? Se Safegear's fulde udvalg af værdiskabe. * Bemærk venligst at produktbillederne viser hele GTA serien, men ikke nødvendigvis det specifikke værdiskab du kigger på. Du bør altid kontrollere produktegenskaberne for de nøjagtige dimensioner, vægt, antal hylder mv.

Customer Questions
Order & Delivery: All you need to know

SafeGear offers you a wide variety of delivery options. We find the best delivery partners and ensure fast and safe delivery. To our services belongs delivery with or without installation and standard or express delivery. The following guideline will give answers to all questions you may have.

Safe locks: All you need to know

Find below the most Frequently Asked Questions regarding security, battery and other concerns of Safe Locks.

Did you find what you were looking for?