ABUS Indendørs IP Dome Kamera 1080p, 16 GB

Indendørs dome kamera med opløsning på HD 1080 ved 25 billeder pr. sekund.
Kameraet er udstyret med en Tamron Vario zoom linse på 3.0-9.0 mm. WDR funktionen (120 db) med variabel indstilling betyder, at kameraet kan indstilles til konkrete situationer med ekstreme modlysforhold, og dermed er man altid garanteret skarpe og brugbare billeder.

Skift fra dag til nat sker med elektromekanisk IR filter og giver natbilleder i unik kvalitet. I tilfælde af netværksudfald optager kameraet fortsat på den interne hukommelse (16 GB). Kameraet strømforsynes via PoE.

€617.10
Out of stock
SKU
AB-TVIP92300

More Information
Product NameABUS Indendørs IP Dome Kamera 1080p, 16 GB
Length (mm)141
ColorAs picture
Delivery time1-3 working days
Height - External (mm)98
Width - Exterior (mm)141

ABUS Indendørs domekamera

Indendørs dome kamera med opløsning på HD 1080 ved 25 billeder pr. sekund. Kameraet er udstyret med en Tamron Vario zoom linse på 3.0-9.0 mm. WDR funktionen (120 db) med variabel indstilling betyder, at kameraet kan indstilles til konkrete situationer med ekstreme modlysforhold, og dermed er man altid garanteret skarpe og brugbare billeder. Skift fra dag til nat sker med elektromekanisk IR filter (ICR), hvilket sammen med eksterne IR-lys, giver natbilleder i unik kvalitet. I tilfælde af netværksudfald optager kameraet fortsat på den interne hukommelse (16 GB). Kameraet strømforsynes via PoE.

Alle komponenter fra Sony Xarina DSP, til Sony Exmor billedsensor til linsen, er specifikt udvalgte og sammensatte af ABUS ud fra de højeste krav til performance og kvalitet. Dette kombineret med det unikke ABUS design gør kameraet til den ideelle løsning ved indendørs overvågning i eks. butikker, kontorer og lignende. Se nedenstående dataark for yderligere tekniske data.

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?